Tuesday, November 18, 2008

 
NOTA DE PREMSA.
BORREDÀ ESTRENA NOUS FULLETONS TURISTICS I MAPES CASC URBÀ I ENTORN.
Després de 6 anys d’utilitzar els mateixos fulletons i mapes per donar a conéixer el municipi, l’any passat varem considerar arribat el moment de renovar-los i innovar-los modificant el format i introduint els lògics canvis tinguts en aquests anys.
Es per aquest motiu que es va demanar dos ajuts a la Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona. La petició ha estat atesa i l’ajuntament va encarregar la feina i disseny a la mateixa persona que ja havia fet els anteriors.
Entre els canvis introduits, hi ha un major nombre de fotos del municipi per donar una amplia imatge del que trobaran tots els visitants. Un altre canvi ha estat fer un sol fulletó amb les explicacions en català, castellà i anglès. Aixó facilita la seva distribució i evita els problemes d’haver-ne de tenir 3 de diferents, en funció dels idiomes . Anteriorment un dels fulletons estave en francès, anglès i alemany.
En aquesta primera edició se n’han fet 3.000 exemplars i s’ha fet un primer repartiment entre les botigues, comerços , i molt especialment a les cases de turisme rural i els càmpings.
Un altre element de promoció i coneixement del municipi el conforma un mapa desplegable en que hi figura el casc urbà del poble, amb la relació de totes les botigues, comerços, empreses i entitats del poble, així com tots els carrers. I a la part del darrera hi un plànol de tot el municipi i municipis propers, molt adequat per poder facilitar caminades per tot aquest ampli territori.
També se n’han editat 3.000 exemplars i la utilitat d’aquest mapa és molt gran, especiament entre els visitants dels campings i les cases de turisme rural que busquen poden fer sortides pels voltants ,amb camins ben senyalitzats.
Les primeres reaccions han estat molt favorables per part de tot el col.lectiu lligat al turisme, i el comerç i hem fet arribar la felicitació a l’autor, en Josep Ma. Solano, i lògicament a la Diputació de Barcelona que amb els seus ajuts ha fet possible aquesta renovació del material turístic de Borredà.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?