Wednesday, November 12, 2008

 
EL DIA 25 ES DONA D’ALTA LA LINIA ELÈCTRICA DE CABANES
Després de dos anys de treballs, i gestions per portar el subministrament elèctric a la zona de Cabanes – Subirats i Casadejús, finalment s’ha signat el traspàs de la línia de l’ajuntament a FECSA perquè sigui aquesta empresa la que se’n faci càrrec d’ara endavant.
Les gestions han estat lentes complicades tècnicament perquè exigien tot un seguit de petits canvis que no figuraven en el projecte inicial. Al final tot s’ha arreglat i aquesta setmana s’han tallat un parell d’arbres que s’acostaven excessivament a la línia elèctrica i amb aquesta actuació, FECSA dona per vàlida tota l’obra i es compromet a donar llum el proper dia 25 de novembre.
Aquest subministrament és important per les cases abans esmentades, però també per l’ajuntament perquè permetrà automatitzar les instal•lacions d’aigua de la zona de Cabanes. Així guanyarem en temps i simplicitat a l’hora de programar el bombeig d’aigua dels pous, i altres actuacions lligades a la xarxa general d’aigua.
Amb aquesta electrificació ja s’han connectat a la xarxa elèctrica totes les cases de pagès del poble, i donem per tancat aquestes actuacions que varen començar a principis dels anys 80 amb portades de llum a la zona de Riera de Merlés, després a la zona de Subirà, i finalment aquesta zona de Cabanes. Molts diners invertits, una part dels quals han provingut de la Generalitat mitjançant el Pla d’Electrificació Rural., una altra part dels propietaris beneficiats, i finalment també de l’ajuntament..





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?