Friday, November 07, 2008

 
DUES ENTITATS QUE PLEGUEN
Fa un parell de mesos que el Club Futbol Sala Borredà, va anunciar que no passaria les quotes de carnet d’aquest any perquè havia decidit suspendre les seves activitats i per tant no participaria en la lliga de futbol – sala del seu grup.
Aquest Club ha tingut una molt llarga i exitosa trajectòria. I els vaig felicitar per la bona organització que sempre han tingut i precisament per la duració de la seva existència. En un poble petit és molt complicat passar dels 4,5,6 anys en una activitat. La falta de relleu, la constància en el treball, organització, desplaçaments, trobar novetats, animar la gent de l’entorn, els increments constants de costos, etc, fa que moltes entitats pleguin al cap de no gaire temps de fundar-se.
Aquest no ha estat el cas, i no s’ha de descartar que en un termini no massa llarg, algú altre pugui prendre el relleu. De totes maneres és lògic descansar i esperar nous temps, i sobretot noves generacions.
Hem de tenir present que en un poble petit com el nostre, tenir un club de futbol sala que estigui en una competició de nivell relativament elevat, és un repte des de tots els punts de vista. Però és que compleix altres funcions a més de la de practicar un esport els seus components. Anima la vida del poble amb partits cada 15 dies a casa, anima tertúlies i discussions sobre com va l’equip. Promou activitats paral•leles, i a més organitza el torneig previ a la Festa Major, i alguns anys altres tornejos com el de bàsquet,etc. I alguna festa per entremig.
En resum, que és una llàstima perdre una entitat com aquesta, però alhora ha estat un orgull tenir-la. A tots els que hi han participat directa o indirectament felicitats per la bona feina feta, per les alegries i bons moments donats i per la animació que ha comportat per tot el poble la seva activitat.
Esperem que a no gaire tardar pugui sortir una nova generació de jugadors i organitzadors que prenguin el relleu i iniciïn una nova etapa de futbol en el poble. A tothom felicitats .

I una altra entitat, més petita, però també de llarga durada que ha decidit tancar portes ha estat la Orquestra Margansol, o el Combo, o el grup de grans de música que durant anys han estat assajant diferents instruments musicals,la qual cosa ha permès animar algunes festes del poble: Cavalcada de Reis, Carnestoltes, i alguna altra festa.
Com en tot, poc a poc, al llarg dels anys s’han perdut alguns components fins arribar als 4 actuals que quedaven. Insuficients per continuar tenint un professor i poder assajar cada setmana.
També en aquest cas la història del grup és llarga, i positiva per ells i pel poble. I han deixat clar que estan disposats a continuar oferint algun servei al poble si se’ls hi demana en temps i en col•laboració amb els mestres de l’escola de música dels petits.
Es evident que en algunes festes disposar d’un grup musical alegra enormement l’ambient. Només cal veure la Plaça Major, el dia de la Cavalcada, o en algunes altres ocasions.
També des d’aquí felicitem la llarga trajectòria, el bon rotllo i la bona col•laboració que sempre hem trobat amb ells, i esperem que continuïn participant en les festes que organitzi l’ajuntament o altres entitats del municipi.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?