Thursday, October 09, 2008

 
ES REPRENEN LES CLASSES DE MÚSICA A BORREDÀ.
Després d’uns quants canvis de mestres i alumnes en el curs passat, aquest any s’ha iniciat una nova etapa de l’escola de música, amb alguns canvis importants a nivell de orgnaització i estructura.
Les classes han començat amb 24 alumnes inscrits, xifra que feia anys no s’assolia i això ha permès garantir la seva continuïtat. Des de l’ajuntament considerem que la destinació de diner públic, sempre ha d’anar acompanyada d’un minim d’alumnes que justifiquin aquesta inversió.
Enguany, doncs, el resultat de la preinscripció ha estat un èxit i permet continuar amb les classes d’instruments i coral, sense haver d’incrementar preus ni haver-se de plantejar el seu tancament.
Al contrari la nota etapa ha permès esctructurar les classes i tota la activitat musical en els divendres i això facilitarà la organització i rebaixarà costos.
També s’ha programat l’arranjament d’alguns instruments que estaven força malmesos pel seu ús i el pas del temps, i a partir d’aquí estem segurs de que podrem veure una nova afició i unes noves maneres d’aprendre i ensenyar que aniran a benefici de tots els practicants.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?