Monday, April 14, 2008

 
EMBRUTAR PARETS I CARTELLS AMB GUIXADES.
De tant en tant, hi ha algú a Borredà que no té cap altra manera de perdre el temps que dedicar-se a fer algunes guixades amb espray. Aquesta vegada fou la nit del dissabte al diumenge dia 13, embrutant la paret sud del cementiri i el cartell de la urbanització del Camí de la Roca.
Es lamentable que algú pugui pensar que fa gràcia o que pugui ser motiu d’elogi per fer unes quantes guixades que l’endemà la brigada d’obres s’encarregarà d’esborrar amb el conseqüent cost en feina i diners per tots els borredanesos.
Ara feia uns mesos que no havíem tingut cap actuació d’aquests incivics, i he demanat a unes quantes persones del poble que facin especial atenció per poder averiguar els autors d’aquestes guixades, per poder-los denunciar i fer-los pagar el cost de la neteja i una sanció adicional per escarmentar-los. En un poble petit, tard o d’hora gairebé tot s’acaba coneixent. I espero que aquest sigui el cas.
De totes maneres, com ja hem fet en altres ocasions, la brigada ha procedit a actuar de forma immediata per netejar aquests espais i tornar a oferir la normalitat habitual. Precisament son llocs ben a la vista i que agrada tenir nets i polits. Si una cosa sempre ha tingut el poble de Borredà és oferir un aspecte de poble cuidat, ben arreglat i net, i curós amb l’entorn. Així esperem continuar sent, i lamento que dos o tres puguin pensar que poden embrutar espais impunament.
Joan Roma i Cunill, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?