Friday, December 14, 2007

 
ACTIVITATS PER LA GENT GRAN

El Centre Cívic va ser concebut com a lloc destinat a activitats per la Gent Gran i així ho va`rem fer constar en les subvencions demanades a Generalitat, Diputació i Caixa de Manresa.
Des de la seva inauguració l’horari de funcionament s’ha anat ampliant fins ocupar totes les tardes dels 7 dies de la setmana. L’ajuntament considera diners ben invertits , perquè el Centre faci aquesta funció, i així seguirà mentrestant es vegi que hi ha una bona assistència .
Amb tot, convé recordar que hi ha activitats en les quals podrien participar-hi més persones. Es molt interessant i fins i tot , necessari que la gent gran surti de casa, faci activitat, parli, jugui i practiqui jocs i treballs que afavoreixen la convivència i animen l’esperit. D’aquí que animem a la participació de tothom en aquestes activitats que programa la Associació de la Gent Gran de Borredà.
I aixó és compatible amb anar a passejar, una altra manera d’allargar la vida, o viatjar que també és molt saludable, aprofitant les oportunitats que dona la Generalitat o el Govern Central per mitjà de l’INSERSO.
Des d’aquí faig una crida a la participació i penseu que de cara l’any vinent es programaran nous cursets d’informàtica per a principiants i multitud d’altres tallers i cursets . Però també us faig saber que si algú té propostes a fer de coses que podrien interessar a un grup de persones del poble, que ho digui als membres de la Junta o a la Rosa Genovés. El que es proposi es pot programar de cara l’any vinent.
Bé, l’important és parcipar i gaudir de la vida i de les bones oportunitats que l’ajuntament posa a la vostra disposició, ajudats per la Diputació de Barcelona i la Generalitat. Entre tots fem possible un bon pla d’activitats al llarg de tot l’any.
Anims i a participar. Joan Roma, Alcalde





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?