Wednesday, October 05, 2016

 

LA DELEGADA DEL GOVERN A LA CATALUNYA CENTRAL - VISITA BORREDÀ

LA DELEGADA DEL GOVERN A LA CATALUNYA CENTRAL – VISITA BORREDÀ – 5 /10/16.
Avui, dimecres dia 5 d’octubre a les 11.30 , la Delegada del Govern a la Catalunya Central, Sra. Laura Vilagrà ha fet la primera visita oficial a l’ajuntament de Borredà.
A l’ajuntament ha estat rebuda per l’Alcalde, Joan Roma, les tinents d’alcalde, Concepció Barniol i Anna Maria Cunill, i pel cap de la oposició , Antoni Chueca.
Reunits tots a la Sala de Plens, l’alcalde, en nom del Consistori li ha donat un dossier dels 3 principals temes a tractar:
1.- Deute pendent de la Generalitat amb l’ajuntament: 321.000 euros.
2.- Petició d’intervenció per resoldre els problemes constants de falta de cobertura de mòbil, degut al mal funcionament del repetidor de Puigdon ( Alpens).
3.- Petició de poder completar la plantilla de mestres de la ZER Berguedà – Centre, de la qual en forma part Borredà.
Durant una hora s’han tractat aquests tres temes principals, a banda d’alguns altres que han aparegut en el transcurs de la reunió.
La Delegada del Govern ha entomat els temes, i s’ha compromès a buscar-hi solució i a donar informació precisa dels tràmits, dintre dels propers dies o setmanes. També s’han debatut temes d’abast comarcal però que repercuteixen en la vida dels petits pobles, com son la incentivació industrial, comunicacions, transport, etc.
Finalment, ha signat en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, amb el compromís d’atendre quantes demandes tinguem, en tant que Delegada i coordinadora de l’acció de la Generalitat sobre el territori de la Catalunya Central.
Borredà, 5 d’octubre de 2016.

L’Alcalde – President, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?