Monday, March 17, 2014

 

PREMI A L'ENTITAT "COLÒNIES A BORREDÀ" - Nota de premsa



L’ALCALDE DE BORREDÀ FELICITA AL GRUP “COLÒNIES A BORREDÀ”, PEL PREMI REBUT.
L’Alcalde de Borredà, Joan Roma, ha enviat al Grup Colònies a Borredà, una entusiasta felicitació pel premi aconseguit de la Fundació Lluís Carulla en la seva X edició dels premis d’Educació en el Lleure.
Des de l’any 1996, en que el Grup Colònies a Borredà fou creat, ha portat el nom del poble per multituds d’indrets,en esdeveniments lligats a l’educació, al lleure, a l’excursionisme, a la cultura, a les tradicions...
Avui m’he assabentat d’una nova fita:  Premi d’Educació en el Lleure, en la X edició dels Premis de la Fundació Lluís Carulla, pel projecte CAMELLS ...UN GRAN INVENT!
Cada estiu gaudim de la presència del Grup de Colònies, amb centenars de nens i nenes que omplen carrers i places d’activitats de tota mena. Colònies a Borredà, ja forma part del nostre paisatge d’estiu i milers de nens i nenes tenen un magnífic record del poble, gràcies a les estades que hi han fet .
Hem seguit la seva trajectòria, hem rigut i alguna vegada hem plorat per alguna sensible pèrdua, però refets dels obstacles sempre han estat capaços d’innovar, programar i resurgir amb noves iniciatives i propostes. Son molts anys de convivència, molts anys de complicitats i participació.
Han rebut un nou premi, totalment merescut. Un nou exemple de com son capaços de trobar camins i viaranys per mantenir l’activitat i aplegar nens i nenes, nois i noies, en un projecte ple de dinamisme , companyonia i esperit fraternal.
Per molts anys, i felicitats per la molt bona feina feta, i per la que fareu en el futur.
Borredà, 14 de març de 2014.
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?