Friday, September 21, 2012

 

DEMÀ ES CONSTITUIRÀ LA NOVA COMISSIÓ DE FESTES - BORREDÀ




CONSTITUCIÓ NOVA COMISSIÓ DE FESTES

En la darrera reunió de la Comissió de Festes, es varen passar comptes de la Festa Major 2012, a més de valorar la qualitat i participació en tots els actes.

Feta aquesta valoració, es va acordar iniciar una nova etapa, clarament diferent a les viscudes. Tant diferent que s’inicia, amb la convocatòria de Constitució d’una Nova Comissió de Festes, que es constituirà com Associació , sense afany de lucre, per tal d’estar degudament legalitzada i tenir plena autonomia, en el seu funcionament.

Ha arribat, doncs, el moment de facilitar el relleu i donar pas a una nova fornada de voluntaris i voluntàries que s’encarreguin d’organitzar les festes del poble, i especialment la Festa Major.

Hi ha altres entitats del poble que organitzen festes, en especial la Penya Blaugrana, per en aquest cas, l’Associació de Comissió de Festes de Borredà, que naixerà demà, tindrà com objectiu impulsar les festes tradicionals, noves festes que puguin sorgir, i la Festa Major.

Bona part dels qui hem format part de la Comissió de Festes, hem comunicat la decisió de no presentar-nos a la nova, precisament per facilitar el relleu i impulsar noves festes i activitats. Aquest és el meu cas, després de 37 anys ininterromputs de formar-ne part, primer com voluntari, després com a coordinador. Altres membres, amb molts anys a sobra, també han decidit ser rellevats, i facilitar aquesta important renovació.

Espero, doncs, que demà dissabte dia 22 a les 6 de la tarda en el Centre Cívic, s’hi aplegaran aquelles persones que tinguin interès en participar en aquesta Associació de la Comissió de Festes. Els qui hi estiguin interessats poden anar-hi, i comprovar l’obertura i facilitat de participació que s’ha obert. Tothom qui realment vulgui treballar desinteressadament en les festes del poble, ara té la gran ocasió de fer-ho.

Recordem la reunió Centre Cívic, dissabte dia 22 a les 18 hores. Allà es presentaran els estatuts de l’Associació i es farà la llista de les persones interessades a formar-ne part, a més d’elegir la Junta de l’Associació. Ànims i bona sort a la nova Associació, i un profund agraïment a les moltes persones que han passat per la Comissió al llarg d’aquests 37 anys d’existència. Sense elles el poble no hagués tingut l’alegria, diversió i participació en les festes. Gràcies.

Joan Roma, alcalde de Borredà






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?