Wednesday, July 13, 2011

 

PROGRAMAR CALENDARI ESTIU

PROGRAMAR CALENDARI
A l’estiu es programen tot un seguit d’activitats que va bé conèixer amb antelació perquè tothom pugui assistir-hi.
Aquest és el cas d’una nova activitat, impulsada per Antoni Chueca, sota el títol de FORMATJAZZ, una innovadora aposta per conjuntar un concert de Jazz amb una degustació de formatges. Tot a l’aire lliure, a la Plaça Major.
Qui vulgui tenir una mica més d’informació pot consultar-la en el darrer número de la revista TASTA que ja s’ha repartit per tot el poble. La data escollida és el dissabte dia 13 d’agost a les 9 del vespre.
Recordem també que aquest any el Campionat de Futbol – Sala compleix 25 anys, per la qual cosa els organitzadors tenen prevista una edició especial, tant de futbol com d’actes de celebració. Com ja és habitual aquest campionat tindrà lloc una setmana abans de la Festa Major.
I la Festa Major serà del dissabte 20 al dimarts 23 d’agost, ambdós inclusius. La Comissió de festes, ja ha tancat el programa i dintre d’uns vint dies es passarà per totes les cases i es penjarà del web de l’ajuntament i també en aquest bloc.
Altres activitats programades es donaran a conèixer oportunament, però reserveu-vos també els dies 10 i 11 de setembre per la IV Mostra de Formatges artesanals que repetirà escenari a la Plaça Major.
I durant la primera quinzena d’agost hi haurà una important i interessant mostra de fotos sota el lema de Voltant pel món, que recomanem anar a visitar. Es farà en el Centre Cívic.
I estem en negociacions amb la Diputació per portar una altra exposició, durant el mes de setembre que tindrà per objectiu la “bona alimentació”. Com menjar bé i d’una manera saludable.
De moment aquest és el calendari d’activitats programades, durant aquest mes i el proper.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?