Saturday, July 09, 2011

 

PLAÇA MAJOR - OBERTA O TANCADA ?

PLAÇA MAJOR – TANCADA / OBERTA ? – MERCAT SETMANAL ?
Algunes persones ens han demanat el motiu d’haver tancat una part de la Plaça Major, no deixant aparcar, tal com hem fet durant els mesos d’agost, els darrers anys.
Aquest any hem volgut provar si era convenient o no, de tancar la plaça durant el mes de juliol. Pel que hem vist, hi ha poques persones que durant aquest mes utilitzin la plaça com a zona d’esplai, juntament amb els fills petits. Per contra, ens hem trobat amb una utilització incorrecta, per part d’alguns nens que la feien servir per jugar a pilota.
Davant aquesta situació, hem decidit, reobrir una part de la Plaça Major, a l’aparcament i a partir del 30 de juliol es tornarà a tancar, tal com fèiem altres anys, fins passada la Festa Major. Es dir pràcticament tot el mes d’agost la plaça estarà tancada, per poder-ne gaudir durant tot el dia.
I posarem avís de prohibit jugar a pilota. Hi ha una magnífica zona esportiva on tothom pot anar a jugar.

MERCAT SETMANAL.
El dia de mercat és els dilluns , no festius, des de fa molts anys. Aquest dia es manté com a dia de mercat, en el mateix lloc de sempre. La Plaça Major, i posarem al dia l’ordenança que regula aquesta activitat, per poder cobrar la taxa corresponent a totes les parades.
L’import de la taxa servirà per continuar embellint el poble amb noves jardineres i altres materials que siguin adients en un poble com el nostre.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?