Monday, July 25, 2011

 

DISSABTE 30 DE JULIOL - PLAÇA MAJOR LLIURE DE COTXES

DISSABTE DIA 30 DE JULIOL – PLAÇA MAJOR LLIURE DE COTXES
Com ja és habitual en els darrers anys, el darrer dissabte de juliol es tanca la Plaça Major, amb les jardineres , s’instal•len bancs i es col•loca la infraestructura de l’escenari que servirà per celebrar la Festa Major.
Des d’aquest dia i fins a finals d’agost la Plaça Major servirà per jugar els nens petits i per acollir diverses festes i activitats lúdiques.
Concretament el dissabte dia 13 hi haurà Concert de Jazz i degustació de formatges. I des dia 20 al 23, la Festa Major( dintre de dos o tres dies es podrà veure en aquest bloc el programa sencer de la Festa Major, juntament amb altres activitats com la cel.lebració dels 25 anys del Campionat de Futbol – Sala, o un concert de música clàssica a l’església, o un parell d’exposicions en una de les sales del Centre Cívic.
L’ajuntament ha col•locat també uns rètols de “prohibit jugar a pilota “ a la Plaça Major, perquè la gent pugui passejar, llegir i parlar tranquil•lament. Per tots els grans i petits que vulguin jugar a pilota, tenen tota la zona esportiva a la seva disposició.
I en quan a l’aparcament, res més fàcil, en un poble amb moltes places d’aparcament situades a tocar del centre mateix. Per tant, animem a tothom a respectar la senyalització i a facilitar l’ús peatonal de tot el casc urbà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?