Wednesday, June 12, 2019

 

SEGONA REUNIÓ DE TRASPÀS - GESTIÓ AJUNTAMENT BORREDÀ


SEGONA REUNIÓ – TRASPÀS GESTIÓ – AJUNTAMENT DE BORREDÀ
Ahir a la tarda – vespre, va tenir lloc la segona reunió per a preparar el traspàs de la gestió de l’ajuntament, entre l’equip entrant i sortint.  En aquesta, el paper de la secretària – interventora , va tenir un paper destacat per quan es varen tractar els expedients en curs.
Es va fer una puntual explicació de la situació de cada expedient, per saber els tràmits realitzats, i els pendents, per a finalitzar-los.
Varen ser 3 hores llargues d’informació, documentació i explicacions sobre els punts més importants, per tal d’aconseguir una fluïdesa en la gestió que eviti qualsevol tipus d’interrupció o retard en la  tramitació, o execució i justificació de les actuacions a dur a terme.
En aquest moment, l’ajuntament té adjudicades les obres de: Passatge Zona Esportiva, el Condicionament de l’entorn de la capella del cementiri vell, la compra d’un nou vehicle tot terreny, i encarregats diversos projectes, com el de Condicionament d’un tram del camí rural de la Riera de Merlès, la Renovació del ramal de la portada d’aigua a El Rocal – Rocatrencada, pels quals es disposa de subvencions de la Generalitat, en el primer cas, i de la Diputació, en el segon.
A banda, s’acaba d’entregar el projecte de Construcció pista de pàdel, per la qual hi ha subvenció de la Diputació de Barcelona, i cal iniciar la tramitació corresponent.
El total de subvencions pendents d’executar i justificar, puja un import proper als 485.000 euros, de manera que hi ha feina immediata pels propers mesos, per donar compliment als compromisos existents.
La feina feta en les dues sessions tingudes, ha permès, posar al dia els temes principals que deixa l’equip de govern sortint, com perquè l’equip entrant, estigui en condicions d’assumir el repte de continuar la gestió, sense interrupcions. Aquest és l’objectiu de les reunions de traspàs i sempre queden qüestions que s’hauran d’entomar en els propers dies i mesos, però es partirà d’una sòlida base de coneixement dels temes principals.
Borredà, 13 de juny de 2019.

Joan Roma, Alcalde en funcions. 





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?