Wednesday, September 28, 2016

 

QUINES OBRES ESTEM FENT ? - Borredà, setembre 2016.

QUINES OBRES ESTEM FENT ?
Com a complement a les obres del carrer Manresa i carrer Queralt, l’empresa Salvador Serra està fent el tram entre el carrer Queralt, i el pou de serveis de davant l’aparcament municipal. Aquest tram es fa perquè el terra estava en mal estat, i s’aprofita per canviar la xarxa de clavegueres que era molt petita ( 40 cm) per una altra de 60 cm.  També es canvia la xarxa d’aigua de 2,5 cm a una altra de 12,5 cm, de manera que els hidrants contra incendis tindran una pressió molt més elevada que l’actual. Igualment permet millorar la connexió entre les dues bandes de la xarxa d’aigua. La interconnexió es farà en el tram del carrer Dr. Vilardell, a tocar de l’aparcament municipal.
Aquesta obra és molt útil per poder desguassar adequadament l’aparcament, en cas de pluges fortes, per una banda, i alhora tenir les connexions , entre carrers, en molt millors condicions. Ara es connectava una xarxa petita amb una de molt gran, amb tots els problemes que això comporta. Acabades les obres , tindrem resolts els problemes d’aigua i clavegueram de tota aquesta part del poble.
I tot seguit l’empresa anirà cap al carrer de Dalt, per començar a desmuntar les parets dels horts, i eixamplar el carrer fins als 7 metres. Es traurà tota la pedra, per fer-la servir més endavant, per aplacar el mur de l’entrada del poble, i es deixarà el marge ben atalussat amb una paret baixa , feta de peces de formigó per contenir i conduir les aigües de pluja. Finalment es pavimentarà el terra per deixar-lo en condicions de circulació.
De moment, en aquesta part de la zona esportiva no hi farem cap més actuació fins a disposar de finançament per poder adequar aquests terrenys com a parc infantil, i zona de lleure per a grans i petites, a la part més alta del terreny. Això no preveiem es pugui fer fins el proper mandat. De totes maneres el canvi serà substancial perquè millorarà l’entrada i sortida del poble per aquesta banda, i evitar el perill que suposen unes parets d’horts molt malmeses pel pas del temps.

Borredà, 28 de setembre de 2016.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?