Monday, September 19, 2016

 

CONCERTS A LA CARTA, AMB CARLES CASES - BORREDÀ



CONCERTS A LA CARTA.
Aquest dissabte i diumenge, han tingut lloc dos concerts “ a la carta”, a l’estudi de composició de Carles Cases, a la Rectoria de la Parròquia de Sant Esteve, a Borredà.
Aquesta és una nova modalitat de concerts, mitjançant la qual, qualsevol grup pot encarregar la organització d’un concert, i amb un mínim de 40 persones, es fa realitat. Aquests concerts han estat dedicats a algunes de les més grans composicions de Lluís Llach, cantant amb el qual el Carles havia compartit 700 concerts, durant 8 anys.
En aquests concerts intervé Carles Cases al piano, Miquel Àngel Cordero al contrabaix, i Jordi Farrés a la guitarra. Un trio excepcional per unes composicions, igual d’excepcionals.
I la modalitat “ a la carta” permet una via interessant de regal a persones estimades, celebració d’algun esdeveniment, trobada d’amics, etc, etc. Quin millor regal que oferir un concert a una colla d’amics per celebrar l’aniversari? Quin millor real per fer una trobada ?....en el marc incomparable de Sant Esteve de Comià ? Doncs, bé, qui vulgui encetar aquesta via , ho pot fer encarregant-la a la Montse Sunyer, companya del Carles, a l’adreça: montsesunyer@yahoo.es .
I us puc assegurar que hi ho prova, repeteix. Tenir un trio excepcional, en un estudi d’una acústica esplèndida, a pocs metres d’on està assegut, permet sentir i gaudir de cada nota, per suau i fina que sigui. Un concert intens i extens, en el qual recordem velles i joves cançons de Lluís Llach, arranjades amb un mestratge propi d’un gran compositor com és en Carles, i interpretades en un trio en perfecte sintonia.
He estat en aquests concerts, i el seguiment i entusiasme final, han mostrat la satisfacció per una iniciativa plenament encertada.
I si algú, té prou espai a casa seva, en el seu jardí , o en algun local annex, i vol portar aquest concert a casa, també ho pot fer. De fet, dues famílies ja ho varen fer l’any passat i repetiran l’any vinent. Una bona formula per una celebració familiar, amb concert final.
I ja pel curs vinent, en Carles prepara un nou cicle de concerts. Ell sempre acostuma interpretar la pròpia música que compon , però ara farà una excepció, en la figura del gran Ennio Morricone. Sense cap mena de dubte un dels grans de la música contemporània, al qual musicarà unes quantes de les seves composicions i ens les oferirà en els propers “concerts a la carta”.
Qui tingui interès en ser avisat i informat, pot enviar petició a l’adreça de correu abans indicada, i rebrà puntualment informació.
Ànims, doncs, i tingueu per segur que assistir a un d’aquests concerts és de les millors experiències musicals de la vostra vida.

Joan Roma, Alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?