Thursday, October 25, 2012

 

F-18 - A LA VISTA




PER DAMUNT DELS NOSTRES CAPS – F 18 , A LA VISTA

Que arribin de seguida les eleccions perquè alguns ja no els queden més recursos per sortir als mitjans de comunicació.

Ahir mateix vaig veure com en l’espai de Josep Cuní, a 8TV, dos dels tertulians batallaven a l’entorn de la presència d’avions fent maniobres per damunt dels caps dels berguedans, ripollesos i cerdans.

En tant que habitant i alcalde de Borredà per on varen passar els famosos F-18, puc assegurar que no anaven en formació de combat, i en cap moment varen realitzar cap maniobra d’intimidació envers la nostra població.

Tampoc cap habitant ha vingut a presentar denúncia a l’ajuntament per sentir-se agredit, ni espantat ni intimidat per la presència d’aquests avions, vistos en dues ocasions en les darreres dues setmanes.

Puc assegurar que el seu comportament era propi de les típiques maniobres de formació de pilots i , per la meva part, vaig poder contemplar ben d’aprop els avions més moderns de que disposar l’exèrcit espanyol, i els països de l’OTAN.

Fins i tot els vaig saludar des de la Plaça Major, just davant de l’ajuntament, sense que en cap moment notés cap maniobra hostil.

He de manifestar que pel que a mi respecte, poden continuar utilitzant el nostre espai aeri, segur de que en fan un bon ús , sense observar cap comportament anòmal per part de persones, vegetació o bestiar de la zona.

Esperem que aquests cursos de formació no alterin la tranquil•litat dels habitants d’aquestes comarques ni creïn cap angoixa especial, ni facin pensar que recorren només aquest territori, perquè ens tinguin una especial estimació o mania. Estem convençuts que travessen moltes altres comarques durant els seus entrenaments, a la vista de la seva velocitat.

Tranquils, doncs, i continuem amb la nostra feina diària, aprofitant per mirar o admirar una tecnologia punta, com la que representen aquests F-18, quan passin per damunt dels nostres caps.

Joan Roma, alcalde de Borredà ( Berguedà).






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?