Friday, February 10, 2012

 

HOMENATGE A UN SOCIALISTA SOLSONÍ

ACTE D’ HOMENATGE A JOAN SUBIRÀ
Ahir a les 9 de la nit, tingué lloc , a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Solsona, l’acte de concessió de la primera Medalla de la Ciutat de Solsona, a la persona de Joan Subirà, més conegut per Joan de la Rossa. A títol pòstum per haver mort el passat mes d’agost .
La Sala de Plens, plena de gom a gom, en presència de la vídua, filles i fill, i les principals autoritats de la ciutat i comarca, es va dur a terme el solemne acte, de qui fou un dels principals dinamitzadors de la cultura, i la societat solsonina.
L’homenatjat, fou Regidor socialista durant dos mandats , del 1991 al 1999 , en una etapa especialment complicada pel partit socialista en una ciutat i comarca, ben dificils per nosaltres.
I aquesta nit, a les 10 es farà la gran celebració de tota la ciutat, al local Polivalent. Totes les entitats que ell va fundar, o en les quals va participar han organitzat un conjunt d’activitats que demostraran fins a quin punt, la seva petjada ha deixat una bona llavor.
El mateix Carnestoltes que dintre de pocs dies convertirà la ciutat, en un dels principals atractius del país, servirà per retre homenatge a qui va ser el principal impulsor.
Els socialistes estem legítimament orgullosos del nostre representant, i de l’enorme estimació que li ha demostrat la ciutat.
Avui, doncs, serà el moment de recordar tot el que ell va organitzar i coordinar. Una feina immensa per una vida molt més intensa ,que no pas extensa. Avui també volem que sigui recordat per la seva dedicació política i els seus ideals socialistes.
La primera Medalla de la Ciutat de Solsona, ha estat per un socialista. Una fita històrica en un territori com el solsoní.
Joan Roma, President de la Federació XI





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?