Wednesday, March 30, 2011

 

COMPTE ENRERE PER LES MUNICIPALS

COMPTE ENRERE PER LES MUNICIPALS
Tal com preveu la legislació vigent, aquest dilluns es varen convocar eleccions municipals pel dia 22 de maig. Les vuitenes , comptant des de l’abril del 1979 en que es varen fer les primeres eleccions municipals democràtiques.
En aquelles va guanyar Antoni Andreu, amb qui varem fer un pacte de govern i els 7 components del Consistori varem governar junts. Foren anys complicats, i difícils perquè tot estava per fer, però els resultats varen ser molt positius.
El segon alcalde de la democràcia fou, Josep Nadeu, amb qui també varem governar de manera similar que en l’etapa anterior. També la gestió fou eficaç i amb un gran nombre d’actuacions indispensables pel poble.
El tercer alcalde , és el sotasignat, Joan Roma, presidint un Consistori format per 5 components del Grup Municipal Socialista, i una oposició formada per 1 regidor de CiU, i 1 regidora de Independents per Borredà-CUP-EPM.
Els resultats obtinguts en aquesta etapa els valorem molt positivament, i aquest mandat, tot i estar afectat per la crisis hem pogut complir bona part del programa electoral. La relació govern – oposició ha estat correcte i respectuosa per les dues parts.
Amb el Decret de convocatòria d’eleccions pel dia 22 de maig, comença una nova etapa, presidida per la confecció de llistes electorals, programa electoral, campanya i finalment la votació del dia 22 que ha de donar entrada a una composició del Consistori pels propers 4 anys.
Per part de l’equip de govern, aquests dies s’estan fent les valoracions de la feina feta, i s’ha obert el debat de cara a la presentació d’una nova candidatura municipal. Properament donarem compte de la decisió presa. Cordialment.
Joan Roma, alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?