Monday, February 28, 2011

 

NOVA CONTRACTACIÓ DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC

NOVA CONTRACTACIÓ DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC
Avui , dilluns dia 28 de febrer, hem tingut una nova reunió a l’ajuntament de La Pobla de Lillet, amb tècnics de la Diputació de Barcelona per tal d’estudiar els nous models de contractació de subministrament elèctric, en el marc de la liberalització d’aquest servei.
Fa dies que havíem enviat les dades a la Diputació i avui ens han entregat les propostes d’empreses disposades a oferir un contracte . De les propostes presentades per diverses empreses la que s’ha ajustat més ha estat ENDESA.
Amb el nou contracte, es pot estalviar econòmicament i alhora modificar les potències contractades en determinades infraestructures. Dintre de pocs dies l’empresa ens farà arribar la proposta de nou contracte, amb les condicions negociades per la Diputació, en nom de l’ajuntament. La previsió és aconseguir un estalvi d’entre sis i vuit mil euros a l’any.
Amb la nova regulació s’haurà de fer noves contractacions en els propers anys, en un mercat molt volàtil, degut a la crisis energètic general, i la dels combustibles fòssils en particular. L’important, però ha estat aprofitar els serveis de la Diputació de Barcelona per poder modificar alguns aspectes de les factures de llum, i entrar amb un nou contracte dintre de la nova normativa.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?