Tuesday, January 25, 2011

 

NOVES PETICIONS A LA DIPUTACIÓ

NOVES PETICIONS A LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Aquesta setmana sortiran, via electrònica les peticions de l’ajuntament , a la Diputació de Barcelona, per tal d’obtenir ajuts per activitats de tota mena. Malgrat la greu crisis i el descens del ajuts, continua essent de vital importància aconseguir subvencions d’una institució cabdal pels ajuntaments.
Les ajudes veuran disminuit el seu import, però mantindran la pluralitat d’activitats habitual d’altres anys. Així, doncs, presentarem peticions per activitats de la Gent gran, o per esports, turisme, benestar social, ensenyament, medi ambient, etc.
Gràcies a totes aquestes ajudes, l’ajuntament pot emprendre actuacions com la d’encarregar una guia de caminades pels voltants del poble, o canviar la caldera de la calefacció del Centre Cívic, comprar material per les instal.lacions esportives, facilitar plans com el d’àpats a domicili, per la gent gran, o col.laborar en festes, etc.
Precisament, s’han pogut fer tantes coses en aquests anys, degut a la constant mobilització de l’equip de govern per buscar subvencions a tot arreu. I la crisis ha portat una disminució, però no la supressió, de manera que amb més feina que abans, aconseguim mantenir un bon nivell d’ajudes i d’aquesta manera , podem continuar millorant la vida dels borredanesos.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?