Thursday, January 27, 2011

 

ESTRENA DE MÒBILS I COMPANYIA TELEFÒNICA

L’AJUNTAMENT ESTRENA MÒBILS I NOVA COMPANYIA TELEFÒNICA.
Des del passat dilluns dia 24 de gener, l’ajuntament ha posat en marxa els nous mòbils entregats per l’empresa Vodafone, en el marc del contracte entre aquesta empresa i l’ajuntament.
El segon tinent d’Alcalde, Antonio Velasco, es va encarregar de portar la negociació i arribar a un acord, clarament millor que el que teníem amb l’empresa Movistar. El canvi ha vingut motivat per la decisió de disminuir la despesa telefònica, i millorar el servei.
Creiem que amb el nou contracte es produeix el doble benefici, i d’aquí l’estudi d’altres millores a nivell de la telefonia fixa, tant de l’ajuntament com del consultori mèdic.
L’àmbit de les noves tecnologies permet millorar les prestacions, i ara mateix l’ajuntament pot comunicar-se amb tots els seus membres sense costos afegits. També hem demanat la possibilitat de disposar d’altres prestacions en l’àmbit d’Internet. La resposta la tindrem dintre de les properes setmanes.
També informem a les persones interessades, que comercials de l’empresa Vodafone, estaran el proper dijous dia 3 de febrer a partir de les 11 del matí, en el Centre Cívic per atendre a tothom. Qui vulgui saber condicions, tècniques i econòmiques pot obtenir-les aquest dia, un dels darrers en que vindran personalment al poble.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?