Monday, August 30, 2010

 

DE NOU TRES POBLES SENSE TELEFONIA MOBIL

DE NOU TRES POBLES SENSE TELEFONIA MÒBIL.
Una vegada més, els pobles d’Alpens, Les Llosses i Borredà estan sense servei de telefonia mòbil degut al mal funcionament del repetidor de Puigdon ( Alpens). De nou la falta de combustible o qualsevol altre incident provoca una situació, repetida durant anys i que no troba solució, tot i les constants promeses de Telefònica de posar-hi remei.
Paradoxalment, aquest fou un dels primers repetidors de Telefònica, situat en el terme municipal d’Alpens i sense connexió a la xarxa de subministrament elèctric, degut a la distància considerable fins el més proper transformador. Per aquest motiu s’instal•là un grup electrogen provisional, amb el compromís de connectar-se a la xarxa posteriorment.
D’aquest compromís han passat més de 8 anys i la provisionalitat continua, i fins i tot s’ha incrementat darrerament, degut a la falta de manteniment de les instal•lacions i a l’oblit en carregar el dipòsit de gasoli, la qual cosa motiva constants talls en el funcionament i deixa els 3 pobles, sense servei durant un , dos o més dies, com és el cas actual.
Els tres ajuntaments afectats hem emprès múltiples accions per acabar amb aquesta provisionalitat, sense haver-ho aconseguit. Els constants canvis de tècnics, personal de manteniment, directius, d’una empresa com Telefònica, fa molt complicada la negociació i la solució.
Avui reprendrem la via de la denúncia davant la Generalitat, per tal que exigeixi a l’empresa el compliment del servei amb uns clients que paguen per tenir un bon servei. I cada tall de cobertura provoca enrenous i pèrdues considerables a tots els usuaris.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?