Wednesday, May 13, 2009

 

PRESENTACIÓ LLIBRE DR VILARDELL

PRESENTACIÓ LLIBRE DR. VILARDELL.
El dimarts dia 26 d'aquest mes a les 7 de la tarda a la seu del Institut d'Estudis Catalans, el Dr. Miquel Vilardell presentarà el seu llibre , “Ser metge”. Una reflexió sobre la figura del metge, i les seves responsabilitats, en un món global com el nostre.
De fet, és una mena d'ampliació de la lliçó magistral donada en motiu de la seva entrada en la Reial Acadèmia de Medicina.
Com alcalde de Borredà, he estat convidat a aquesta presentació en la qual hi haurà uns presentadors de luxe, així com nombrosos convidats de la classe mèdica i política, encapçalada per la Consellera de Salut, Marina Geli.
Per mi serà un honor i una gran satisfacció representar el nostre poble davant un auditori tant destacat i una vegada més Borredà, sortirà en nombrosos mitjans de comunicació com a noticia realment rellevant de que el nostre fill il.lustre Miquel Vilardell, hagi escrit un llibre d'un tema tant actual com és el de ser metge.
Comunico que la presentació és un acte de lliure accés i per tant qui vulgui anar-hi, ho pot fer, sabent que hi haurà molta gent i pot haver de seguir-lo a peu dret.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?