Monday, May 25, 2009

 

FIRA DE PRIMAVERA

FIRA DE PRIMAVERA
El dissabte passat es va dur a terme la Fira de Primavera organitzada per l’AMPA de Borredà, amb una excel.lent organització i una alta participació tot i que el temps amenaçava pluja. Al final, quatre gotes, i tot un dia per gaudir del poble i les activitats organitzades.
La Plaça Major, tancada, és un lloc ideal per fer-hi activitats i això reforça la proposta de l’ajuntament de que a l’estiu serveixi pels ciutadans i no pels cotxes, sobretot disposant d’un gran aparcament com és el cas.
Tornant a la fira, sincerament l’ AMPA se’n va sortir molt bé i la idea és bona com per animar a que la repeteixin de cara el futur. Potser el dia es podria variar lleugerament perquè no coincidís amb la fira d’Alpens, però bé no ha estat cap contrarietat, perquè la d’Alpens durava dissabte i diumenge, i de gent n’hi havia en els dos llocs com vaig poder comprovar personalment.
I és interessant que les entitats del poble tinguin iniciativa pròpia per organitzar activitats novedoses, atractives, capaces de fer sortir tot el poble i d’atreure gent d’altres indrets.
Enhorabona, doncs, per la iniciativa i pels bons resultats obtinguts, i encoratgem l’AMPA a tirar endavant propostes semblants.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?