Thursday, May 28, 2009

 

FESTA BLAUGRANA AQUEST DISSABTE

FESTA BLAUGRANA A BORREDÀ
El proper dissabte dia 30 a les 10 de la nit, en el Local Puigmal es farà la festa de celebració dels 3 títols obtinguts pel Barça. Aquesta és una festa més de les que ha organitzat la Penya Blaugrana de Borredà, en col.laboració amb l’Ajuntament i pretèn acollir a la major part dels socis de l’entitat, però també a d’altres que no ho son.
Es una festa oberta a tothom, amb la lògica diferència de que els socis no paguen i als no socis se’ls demana una aportació de 5 euros. Hi haurà ball, i begudes, amb la animació típica d’un final de curs futbolístic com mai s’havia vist.
Felicitem a la Junta de la Penya Blaugrana per les activitats organitzades fins avui, i els encoratgem a continuar amb altres festes, actes , viatges i visites que mobiliten no solament als socis sinó a tot el poble.
De fet , en el poc temps transcorregut des de la seva creació s’ha convertit en la entitat més important del poble per nombre de socis, i ara mateix pel nombre d’activitats fetes, i programades de cara el futur.
Anims, i felicitats pels èxits obtinguts.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?