Thursday, May 28, 2009

 

ARRANJAR DOS NOUS CAMINS

ARRANJAMENT DE DOS NOUS CAMINS.
Seguint l’ordre aprovat per arranjament de camins que portin a cases habitades tot l’any. Dintre de poc es faran els camins de La Solana i el de Canamàs. Hem aconseguit una subvenció de 42.000 euros del Departament d’Agricultura i s’ha contractat a l’empresa Castellot per fer el projectes i executar les obres.
La contractació anirà a càrrec de la Generalitat, així com el pagament, i la previsió és que es duguin a terme durant el mes de juny.
L’arranjament consistirà en preparació del terreny, reomplert i compactació, i doble capa de rec asfàltic o aglomerat. Aquest és un terme encara no tancat i anirà en funció dels preus de mercat i de les característiques del terreny.
Fets aquests dos camins, es demanaran noves ajudes per poder continuar amb el pla de camins aprovat. Venen a continuació els camins de Rocatrencada – El Rocal, La Massana , La Massaneta i La Pera. Aquests son camins de trams curts, i que es van finançant amb aportacions relativament modestes de Agricultura o Política Territorial. I quedaran dues altres actuacions més rellevants , consistents en els camins de Les Rovires de baix i el de Vilacanina. Aquests dos camins tindran un cost molt més elevat i segurament seran fets per l’empresa estatal TRAGSA o per alguna altra adjudicació externa ,gestionada per la Generalitat.
De totes maneres , a dia d’avui podem afirmar que el pla d’arranjament de camins , que figurava en el programa electoral del PSC s’està complint rigorosament i tot fa preveure que serà íntegrament complert a final de mandat.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?