Wednesday, March 11, 2009

 

VISITA D'OBRES A LA POBLA

VISITA D’OBRES DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ A LA POBLA DE LILLET.
Ahir, dia 10 , el President de la Diputació de Barcelona, Antoni Fugué va fer una visita d’obres al pavelló poliesportiu de La Pobla de Lillet. Aquesta era una visita programada de feia temps amb l’Acaldessa, Carme Rosell per repassar diversos temes d’interés municipal i en els quals la Diputació de Barcelona hi col.labora, com és el cas del pavelló.
Per tant, al President se li varen mostrar les maquetes del pavelló i va rebre una explicació a peu d’obra . Posteriorment va visitar les obres del casc antic, i se li varen explicar altres projectes que dintre de poc començarà l’ajuntament.
Fora ja de la visita oficial, el Consell Polític del PSC al Berguedà va organitzar un dinar amb els alcaldes i caps de llista per repassar la feina de cada grup municipal en el seu poble, al mateix temps que se li feien arribar diverses preocupacions i peticions de cara la futura organització territorial, i el posicionament del partit en aquest i altres temes.
El dinar- reunió amb 18 representants municipals del PSC va ser de gran interès per les dues parts i varem quedar de fer-ne una altra dintre d’uns tres mesos.
Per l’Executiva Comarcal, Joan Roma, Secretari Política Municipal.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?