Wednesday, March 18, 2009

 

INICI OBRES FEIL

INICI OBRES FEIL
Avui dia 18 de març s'ha dut a terme l'acta de replanteig del projecte de construcció d'un nou dipòsit general a la finca de Subirà. Aquest projecte és el que es financia amb el Pla Zapatero per un import de 101.000 euros i l'empresa adjudicatària ha estat Excavacions Cabanas S.L de Puig-reig.
El nou dipòsit serà de 1.000.000 de litres, el més gran que tindrem i servirà per garantir aigua a tot el poble, especialment en les èpoques més seques.
El dipòsit anirà al costat del vell dipòsit general de 300.000 litres i es comunicaran els dos per sumar les dues capacitats.
Les terres que surtin de les obres es reutilitzaran posant-les en uns camps propers i així aprofitarem tot el material. També es farà una especial atenció a minimitzar l'impacte visual del dipòsit amb una part que anirà soterrada prop de 3 metres, i tot l'entorn es deixarà en perfectes condicions.
Aquesta obra era una de les previstes en el programa electoral de l'equip de govern, i una vegada entri en funcionament suposarà duplicar les reserves d'aigua del poble.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?