Friday, March 10, 2017

 

RETORNEN LES CLASSES DE L'ESBART INFANTIL.- BORREDÀ



RETORNEN LES CLASSES DE L’ESBART INFANTIL – BORREDÀ.
Quatre anys enrere, l’Ajuntament va decidir intentar recuperar l’Esbart de Borredà, que havia tingut durant prop de 30 anys, a principis dels anys 70,80 i 90. Era lògic començar pels més petits, i es va buscar un monitor / monitora a l’Esbart Manresà de Dansaires, el qual va donar totes les facilitats ,per fer-ho realitat.
Demà, dissabte dia 11 de març, reprendran les classes de dansa per l’Esbart infantil, després del parèntesis hivernal. La idea és que puguin tenir una primera actuació a Manresa, a finals d’abril, de manera conjunta amb l’Esbart Manresà, i posteriorment puguin oferir una actuació a la sortida de Missa Major, de la Festa de la Patrona de Borredà, la Mare de Déu de la Popa, el dia 15 d’agost, també amb la participació de l’Esbart Manresà. Es una bona manera de celebrar la Festa Major de la Parròquia, tal com era tradició, durant molts i molts anys.
A data d’avui hi ha 9 nens i nenes inscrits, però recordem que tots els nens i nenes, del poble o que venen de segona residència, es poden apuntar i assistir a les classes. La inscripció és totalment gratuïta, i les despeses van a càrrec del pressupost municipal, a l’igual que passa amb les classes de teatre. Les edats poden fluctuar entre els 3 i els 12 anys, aproximadament. Qui vulgui participar es pot dirigir a la tinent d’alcalde, Concepció Barniol, la qual els indicarà el dia i hora dels assajos, que es fan en el Centre Cívic de la Gent Gran, pel matí.
L’únic que demanem als nens i nenes, i als pares, és constància i serietat a l’hora d’assistir als assajos. Es molt important poder-hi ser tots, a l’hora d’assajar i també a l’hora de participar en les trobades. Animem, doncs, a incrementar amb uns quants més components a l’Esbart infantil, i aconseguir preservar una de les tradicions del nostre poble, interrompuda durant uns anys.
Ja en fa quatre que podem veure els progressos dels més petits, i gaudir de l’expertesa dels manresans.
Borredà, 10 de març de 2017.
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill










<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?