Wednesday, March 08, 2017

 

CONSTITUCIÓ COMISSIÓ SEGUIMENT EDAR BORREDÀ I PRIMERA REUNIÓ .

CONSTITUCIÓ COMISSIÓ SEGUIMENT EDAR DE BORREDÀ I PRIMERA REUNIÓ .
Avui, dimecres dia 9 de març de 2017, ha tingut lloc a les 10.45, la sessió de constitució de la Comissió de Seguiment de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals ( EDAR) de Borredà, amb la presència de tots els seus membres: els 7 Regidors del Consistori ( equip de govern i grup de la CUP), i els 3 representants dels signants ( Ignasi Canal, Oscar Camprubí, Conxita Vila). La Comissió està presidida per l’alcalde de Borredà, assistits tots, per la secretària accidental, i el tècnic municipal.
A les 11 s’ha donat la paraula al representant de l’ACA, Sr. Guillem Peñuelas, acompanyat de dos tècnics de l’empresa OMS-SACEDE, redactors del projecte modificat de l’EDAR.  Entre els tres s’ha anat detallant les característiques del projecte reformat, constatant tot els assistents que s’havien recollit les peticions expressades en la darrera de les reunions tingudes, i la assemblea del passat mes d’octubre.
S’ha donat una còpia resumida del projecte per tal que cada grup el pugui estudiar, i si convé presentar-hi al·legacions o esmenes, dintre dels propers dies. Igualment, s’ha donat un calendari dels terminis de tramitació, inici i finalització de les obres, en funció de les al·legacions o canvis que s’hi presentin.
Informo de que a partir d’avui, qui vulgui consultar, en format paper, el projecte resumit que ens ha donat l’ACA, pot venir a l’ajuntament a consultar-lo. Recordo els horaris d’atenció al públic: dilluns i dimecres de 16 a 19 hores i els divendres de 10 a 13 hores.
Igualment tothom qui hi estigui interessat, el podrà consultar a la web municipal: borreda.net , a partir de demà, dijous dia 10 de març. També informem de que el projecte executiu, quan inicii la seva tramitació, es podrà consultar en la mateixa web municipal. La previsió és tenir-lo dintre d’un mes aproximadament.
I perquè consti signa el present escrit a Borredà el dia 9 de març de 2017.

L’Alcalde- President, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?