Wednesday, December 17, 2014

 

PENÒS ESPECTACLE A GIRONA, COM ABANS A BERGA, SANTPEDOR....

PENÒS ESPECTACLE A GIRONA, COM A BERGA, SANTPEDOR, SANT JOAN....
Els trànsfugues sempre volen intentar demostrar que marxen perquè son ells o elles les que estan en possessió de la veritat, les que ostenten l’autèntica essència del partit i son tots els altres els qui han traït els ideals. Es igual el que digui el codi ètic del PSC o que hagin de marxar cap al grup de no adscrits. Es tracta d’una injustícia més en el seu camí cap a la representació de la veritat absoluta. Son ells / elles els qui varen rebre la confiança dels ciutadans que varen votar PSC, perquè hi eren ells/elles, i no pas per la pròpia trajectòria del partit.
Ahir, varem tenir un nou exemple del que ja hem vist en altres llocs: Berga, Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, ...Ahir li va tocar a Girona, on la fins ara cap de llista Pia Bosch va voler donar lliçons d’ètica i estètica, de coherència i “sacrifici”en defensa dels ciutadans de Girona que havien votat PSC. Se’n va ella i la seva colla cap a MES, i s’emporta l’essència del socialisme per evitar caigui en mans no desitjades. En aquest cas Silvia Paneque la nova alcaldable del PSC a Girona, elegida en primàries com pertocava, queda sola en representació del PSC. De l’autèntic PSC, del partit que representa l’afany per un món millor, es digui Girona, Berga, o qualsevol altre petit poble o gran ciutat de Catalunya. Amb ella estem i estarem tots els qui no tenim l’ego pujat, ni volem enganyar als ciutadans.
Es penós veure el comportament d’un grapat d’ex alts càrrecs del partit i institucionals, aferrats a la poltrona, intentant enganyar la ciutadania amb excuses que ni un nen petit arribaria a creure-se-les. Que la Marina Geli o la Núria Ventura estiguin més pendents de mantenir el sou de diputades que no pas d’actuar en coherència, i amb un mínim d’ètica, és increïble. Sobretot perquè si algú pensava en el bon fonament dels seus pensaments i accions queda totalment destrossat pel que veu i observa en elles, i en els seus companys de viatge.
Es ben fàcil constatar com la gent acull la creació d’aquest nou moviment o partit, amb elements ja marxats del partit per no haver aconseguit els càrrecs que volien, o per altres que n’havien tingut i ara voldrien recuperar-los. Cap mena de credibilitat ni futur se’ls hi veu perquè han malmès els possibles valors que podrien haver representat, amb les accions que han dut a terme. Girona és el cas potser més paradigmàtic per la grandària de la ciutat i del grup, però les actuacions de les dues diputades abans esmentades, va en la mateixa direcció  que ex consellers, vulguin tornar a primera línia després del mal son que va representar per tots nosaltres i per la ciutadania en general els dos governs tripartits. No tenen consciència de la realitat del país.

En un petit país com el nostre tots ens coneixem i tots sabem la trajectòria de tots, de manera que no es pot enganyar ningú. Es més, la gent castiga enormement l’engany i així serà i demostrarà ben aviat. També ben aviat veurem com tots els que puguin, aniran sota el paraigües de qui millor els tracti o els aculli. Ho tenim ja més que vist en el propi Consell Executiu de la Generalitat amb alguns ex càrrecs del PSC que han pogut aconseguir plaça , o a les eleccions europees, amb alguna altra recol.locació , i ben aviat ho veurem a les llistes del Parlament de Catalunya o a les municipals. Aquests ex socialistes que ens donaven lliçons d’ètica en diferents llocs, han descobert que el PSC no era independentista, i ara amb els ulls oberts, se’n van cap on els vulguin acollir. La seva reconversió la volen vendre com autèntics representants del socialisme català genuí, i abandonen els qui no hem tingut aquesta clarividència. Som nosaltres els que estem en l’error, i son ells /elles els qui s’emporten les essències. Això sí mantenint els càrrecs que varen aconseguir en tant que candidats del PSC. No volen que tornin a males mans. 





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?