Monday, September 07, 2009

 

PRIMERA MOSTRA DE FORMATGES

PRIMERA MOSTRA DE FORMATGES ARTESANALS
El proper cap de setmana, dies 12 i 13 de setembre tindrà lloc la primera Mostra de Formatges Artesanals. Aquesta mostra comptarà amb la presència de 24 mestres formatgers, i el diumenge hi assistirà el Conseller d'Agricultura i Acció Rural, Joaquim Llena.
També nombrosos alcaldes i representants de organismes i institucions comarcals vindran a la Mostra, en un desplegament de mitjans que feia temps no veiem en el nostre poble.
Aquesta Mostra ha de servir per donar a conèixer un dels productes més apreciats de la gastronomia catalana, el qual ha tingut un creixement molt important en els darrers anys, amb la obtenció d'importants premis a nivell nacional i estatal.
Si el temps acompanya esperem un volum enorme de visitants, per la qual cosa em permeto demanar a tota la gent del poble que deixi els seus cotxes en els garatges, o en llocs més allunyats del centre i així facilitar l'aparcament a la gent que vingui de fora.
Com aparcament tindrem el municipal, en primer lloc, i després el camp de futbol. Per la organització del tràfec s'ha demanat la presència de 4 membres de Protecció Civil, de manera que puguin canalitzar els vehicles cap a l'aparcament municipal, i quan , aquest estigui ple, cap al camp de futbol i d'aquí cap al camí de la Roca i carretera de Sant Jaume per sortir.
Recordem que s'han repartit programes per totes les botigues i n'hi ha també a les cartelleres. La Mostra ocuparà tota la Plaça Major, però hi haurà activitats a les Escoles , i en el Centre Cívic. De fet en el Centre Cívic , cada mitja hora passaran un documental a l'entorn del formatge que serà un dels atractius de la Mostra.
I també s'aprofitarà la Mostra perquè els mestres formatgers tinguin intercanvi d'experiències entre ells i discuteixin sobre el seu futur. La presència del Conseller d'Agricultura té una gran rellevància, precisament per escoltar les propostes d'un sector important ,lligat a la ramaderia, del nostre país.
Animem a tothom a participar-hi i es podran degustar formatges de tots els expositors. Una autèntica mostra de tot el que es fa a Catalunya.
Bona Mostra i felicitats a tots els organitzadors, i participants.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?