Wednesday, May 13, 2009

 

PETICIÓ CONTRADICTÒRIA DE CIU

UNA RECLAMACIÓ CONTRADICTÒRIA
Acabo de llegir que la Diputada per CiU, Montserrat Ribera va presentar una proposició no de llei, reclamant que els pobles que encara no estan units per carretera oficial, ho estiguin , per una de titularitat pública, sigui Diputació sigui Generalitat. Posa l’exemple dels pobles de Montclar, Castell de l’Areny i Gisclareny.
De fet ,caldria afegir-hi el camí de Malanyeu (municipi de La Nou) que està en les mateixes condicions .
El problema d’una petició com aquesta és que és poc creïble per part d’una Diputada que ha estat un grapat d’anys Presidenta del Consell Comarcal, i a més membre del partit que ha governat Catalunya durant 23 anys.
Es cert que aquests camins asfaltats haurien de ser de titolaritat pública, però no és menys cert que aixó ho sabem i ho reivindiquem des de fa molts anys i que CiU ho hagués pogut solucionar molts anys enrere.
A què ve demanar-ho ara, i no deu anys enrere? El que cal , ara i aquí, és garantir als ajuntaments afectats que tinguin subvencions per mantenir-los en bon estat, i que en un futur no gaire llunyà puguin passar a una altra institució. De moment estan en bon estat, i periòdicament s’hi fan actuacions puntuals, i estic convençut de que el dia que convingui fer-hi una inversió més gran, o la Diputació o la Generalitat hi col.laboraran.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?