Saturday, December 31, 2011

 

GUIA DE CAMINADES

GUIA DE CAMINADES – BORREDÀ
Es ben conegut el nostre poble per molta gent jove que ha vingut de campaments , i posteriorment han tornat per recordar vells temps.
També tenim un gran nombre de persones que des de fa molts anys tenen Borredà com a segona residència.
I tenim un tercer grup de gent que han sentit a parlar de Borredà per amics i parents, o simplement han llegit en algun diari, algunes de les activitats que hi fem com per despertar la seva curiositat i aprofitar un cap de setmana per venir a veure’ns.
Un quart grup seria aquell, cada vegada més nombrós, que gaudeix d’alguns dels equipaments turístics presents en el terme municipal. Tots ells molt ben valorats i d’una gran qualitat. Estem parlant dels usuaris dels 3 càmpings , o dels que passen uns dies a les cases de turisme rural. Uns i altres tenen l’oportunitat de viure en un poble tranquil, acollidor i en un marc paisatgístic de primera qualitat.
Per tots ells, hem cregut necessari facilitar una petita guia de caminades que poden fer pel terme municipal. En concret hem preparat 6 caminades, amb diferents graus de dificultat, i recorreguts molt diversos com perquè s’adaptin a les necessitats de cada caminant.
Aquesta guia està pràcticament acabada, gràcies a l’ajut de la Diputació de Barcelona, i el treball realitzat per un grup de persones que ja es varen estrenar amb una guia per la ruta del carbó a l’entorn del municipi de Saldes.
Esperem tenir la guia ben aviat a la venda. En aquests moments estem fent algunes consultes i acabant de dissenyar el contingut. Volem que sigui una eina útil, fàcil d’utilitzar i vendre-la a un preu reduït. El fet de disposar d’ajuts de la Diputació ha fa perfectament viable.
Estem segurs que serà una bona eina de promoció i coneixement del poble. Una eina més publicada per l’ajuntament que s’afegirà a les altres edicions de material del municipi.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?