Wednesday, June 05, 2019

 

SUPERAT EL SEGON CURS DE RUS, ENS PREPAREM PEL TERCER.

SUPERAT EL SEGON CURS DE RUS, PODEM PREPARAR L’ENTRADA EN EL TERCER.
Ahir, dimarts dia 4 de juny, els alumnes de rus de la Universitat de Manresa, vàrem rebre les notes i vàrem tenir accés a l’examen escrit, fet la setmana anterior, per a comprovar els errors comesos, i la nota final.
Com sempre passa, a la vista dels errors comesos, hi ha un sentiment d’haver-los pogut evitar, amb una mica més de concentració i repàs mental de la feina feta, durant el curs. Lògic i habitual, en tots els exàmens.
Amb tot, el resultat final és d’un 7,2 sobre 10, cosa que no està malament, vista la feina que he tingut durant el curs, amb altres temes als quals he de dedicar una atenció preferent.
Aprofitaré l’estiu, ja més lliure d’altres ocupacions, per a fer un bon repàs de la feina feta en aquest curs i el de l’any passat, a fi de preparar-me pel repte del proper curs. Poc a poc, anem avançant en el coneixement d’aquest idioma, amb la previsió de que l’any vinent, me’n vagi uns dies a visita Sant Petersburg, i el seu àrea d’influència.  Un bon lloc per a passar un dies i veure les realitzacions dutes a terme, per l’imperi rus, en els seus dies de màxim esplendor.
Abans, però, toca encara uns bones dosis d’estudi, repàs i exercicis que ocuparan uns quants dies d’estiu.

Borredà, 5 de juny de 2019.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?