Thursday, November 20, 2008

 
INSPECCIO D’OBRES DE REPARACIÓ DE L’AIGUA
Avui ,dijous dia 20 han vingut dos tècnics del Departament de Governació de la Generalitat per tal d’inspeccionar les obres realitzades per reparar els desperfectes causats per l’aiguat del dia 22 d’agost.
Les obres fa unes 3 setmanes que varen acabar i han donat un molt bon resultat, tant des del punt de vist tècnic, com estètic. S’ha procurat a tot arreu tapar el formigó amb terres o graves de manera que tot quedi ben integrat en el paisatge.
El cost total de les obres realitzades ha estat de 91.000 euros, i ara negociarem amb la Generalitat l’import que hi posarà com a subvenció.
L’important és que tota la xarxa ha estat reparada i molt ben protegida de cara el futur. No es pot descartar mai un nou aiguat tant potent com el de desembre, però la protecció que s’ha posat a tots els punts més delicats, és d’una gran resistència.
I dintre de pocs dies, i com a continuació de les obres de millora en la xarxa d’aigua, s’instal.larà un dosificador de clor en el dipòsit de Cal Gall. D’aquesta manera tindrem molt més ben regulat el contingut en clor, a tota la xarxa municipal.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?