Wednesday, July 01, 2020

 

INCONSCIÈNCIA JUVENIL I DESPREOCUPACIÓ DELS PARES


INCONSCIÈNCIA JUVENIL I DESPREOCUPACIÓ DELS PARES

Ahir, dimarts 30 de juny, a les 7 del vespre vaig passar ,de tornada a casa, pel viaducte de l’embassament de La Baells.
Per sorpresa meva, vaig trobar a mig viaducte, a banda i banda , una colla de 7 o 8 joves, d’uns 14/ 15/ 16 anys, amb banyador, uns amb xancletes , altres simplement descalsos, passant d’una banda a l’altra, amb total despreocupació per la prohibició i pel perill que suposa estar en un lloc tant inimaginable.
Asseguts en les tanques de protecció, o entre aquestes i les baranes del viaducte, feien petar la xerrada tot divertir-se , sense ser conscients del perill que corrien tots plegats.
Vaig parar un instant per advertir-los de la prohibició i del perill greu que corrien, aconseguint que anessin cap a l’espai d’aparcament, a la banda dreta, en direcció a Vilada.
Allà els hi vaig explicar la prohibició de caminar pel viaducte o anar d’una banda a l’altra, en un espai reservat pels vehicles i en un viaducte sense pas pels vianants. Es del tot impossible caminar pels laterals perquè l’espai entre la barana del viaducte i les proteccions pels vehicles hi queden uns 10 o 15 centímetres.
El preocupant del cas, és la inconsciència d’uns joves, sí, però la despreocupació d’uns pares, que no vigilen aquests comportaments o que no pensen en el perill. Una suposada mare, feia viatges amb alguns dels joves, no sé si per portar-los cap a Berga, o cap a altres vehicles, però en cap moment va aparèixer per saber què passava.
Per reblar el clau, una parella de joves, en cotxe, aprofitaven l’espai d’aparcament per fer accelerades i derrapatges, com a diversió. Vaja, uns comportaments que precisen garantir la vigilància, per part dels Mossos d’Esquadra, sinó volem tenir algun ensurt realment greu, en els propers dies.
Borredà, 1 de juliol de 2020.








<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?