Wednesday, April 22, 2020

 

INDECENT COMENTARI - art. Endavant Digital


INDECENT COMENTARI.
Jo em pensava que el pas d’una persona per un càrrec municipal, li feia posar més prudència i seny, però pel que es veu hi ha excepcions. Aquest és el cas de Meritxell Budó, ex alcaldessa de La Garriga, i actualment Consellera de Presidència, i portaveu del govern.
En temps de crisi pandèmica, en un país súper endeutat, i amb un govern de coalició, amb baralles constants, no sembla el moment més adient per a donar lliçons de bon govern, a ningú, i molt menys als catalans.
Es difícil de qualificar, enmig de la tempesta, que surti aquesta persona a fer el comentari de  “si Catalunya fos independent, no hauria tingut aquests morts” !!!
Son tantes les noticies, i son tantes les sortides de to, d’aquest govern, que es fa difícil seguir-les i comentar-les, però n’hi ha algunes que no es poden deixar passar i aquesta és una d’elles. No podem tolerar, i encara menys deixar passar, que un membre del govern, vulgui tapar totes les immenses misèries, caos i abandonament de funcions, justificant se , sota l’excusa de no tenir independència com per a poder fer les coses bé, o millor. !!!
Han volgut fer creure que la declaració d’Estat d’Alarma, ha suspès les competències de la Generalitat, i per tant, han de complir les ordres de Madrid, de manera que tot el que fa malament, es per culpa de Madrid, i el poc que es fa bé, és gràcies al bon govern de la Generalitat. No sé si ens prenen per rucs, o creuen que falsejar la realitat, cada dia, fa que una mentida esdevingui veritat.
L’Estat d’Alarma, no ha suspès cap de les competències de la Generalitat, en absolut. Es més, ha proveït de més elements i més finançament per a fer-hi front, a canvi d’una subordinació en matèria de coordinació i participació, però mantenint vigents les competències.
Com pot dir que la Generalitat hauria actuat millor, quan tenim milers de morts, en multitud de residències, totes elles , competència del Govern ??? Com pot dir semblant comentari, quan tenim abandonats ajuntaments, consells comarcals, hospitals, CAP’s, centres sociosanitaris, entitats cíviques i socials, indispensables per a lluitar contra la pandèmia ?
Com pot justificar el caos total del seu govern, quan ni tant sols han pogut fer un recompte real dels morts tinguts ? Com ho pot dir, davant el caos a les farmàcies, o davant anuncis de desconfinament, posteriors a exigències de que no es deixi sortir a ningú ? Com ho pot dir quan han refusat l’ajuda de l’exèrcit, i després l’han hagut de demanar, per estar desbordats, a tot arreu ?
Sembla increïble tenir en el govern, semblant personatge, però la guerra oberta amb ERC i la constatació de que no controlen res, els motiva a fugides endavant, intentant tapar les vergonyes, amb declaracions a tort i a dret. Saben que tenen el seu altaveu particular, a TV3, Catalunya Radio, i altres mitjans, degudament subvencionats per la Generalitat, i ja en tenen prou per pensar que llençant aquests comentaris, i atacs a les decisions del govern central, és suficent per a tapar totes les seves mancances.
Es indecent. Sí. Com indecent és no haver demanat perdó, per totes les mancances i descontrol en moltes residències que s’han trobat soles i abandonades, davant la pitjor crisi en molts decennis. Es evident la urgència en tenir un altre govern, i jubilar persones que mai haguessin hagut d’ostentar un càrrec institucional.






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?