Thursday, December 19, 2019

 

SIMPLEMENT - ACATAR LES SENTÈNCIES - art. blog personal


SIMPLEMENT – ACATAR SENTÈNCIES.
Resulta curiosa la reacció de determinats partits i càrrecs institucionals, davant les resolucions judicials, fetes públiques, avui , dijous dia 19 de desembre, respecte Oriol Junqueras ( a nivell europeu) i el president Torra. Poca cosa a dir, i poca cosa a fer ,sinó és l’acatament, total i absolut d’aquestes resolucions.
Alguns, encara no han entès, el funcionament d’un estat democràtic, amb la separació de poders, com a norma essencial. Podem lamentar els retards, i la complexitat de molts dels tràmits i de les resolucions, però al final, qui ha de resoldre’ls és el propi poder judicial. Així, s’ha fet en el passat, es fa en el present i es farà en el futur.
Caldrà esperar les properes hores i els propers dies, per a veure com la pròpia Justícia interpreta i actua, respecte la resolució del Tribunal de Justícia Europeu, pel que respecte la situació d’Oriol Junqueras.  I pel que fa la sentència que afecta el president Torra, té la possibilitat de recurs, i una vegada, resolt, haurà de complir la resolució definitiva. Cap altra via és possible, en un estat de dret.

Així, doncs, hi ha una única reacció a fer, davant aquestes dues resolucions judicials. Simplement respectar-les i acatar-les. 





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?