Tuesday, December 03, 2019

 

QUAN S'AJUNTEN LA IGNORÀNCIA I LA ESTUPIDESA ... art. Blogesfera socialista

                QUAN S’AJUNTEN LA IGNORÀNCIA I LA ESTUPIDESA...
Quan s’ajunten la ignorància i la estupidesa, el resultat és demolidor. Si, a més, s’hi ajunta un ego pujat de to, i unes ganes de notorietat, irresistibles, el fenomen es converteix en un malson, per al partit afectat, i les persones del seu entorn.
Aquesta introducció ve a tomb, de la Moció presentada per Ramon Camps García, en nom d’ERC, a l’ajuntament de Berga, demanant que el Ple es pronunciï en contra de la presència de la Guàrdia Civil a Berga, es proposi la seva expulsió de la ciutat, i s’obri un procés participatiu per a decidir el destí de l’edifici...
Deixeu-me però, abans, donar compte que l’esmentat regidor, va ser un dels que abandonà el partit socialista l’any 2013, convertint-se en un trànsfuga, juntament amb altres regidors i una vintena de militants que varen donar com excusa que les relacions Catalunya – Espanya, no eren del seu gust, i marxaven del partit, si bé quedant-se amb els càrrecs institucionals, pels quals havien estat elegits. En definitiva, transfuguisme, de manual.
He de dir que , a vegades, la marxa del partit de determinades persones, lluny de ser un problema, suposa un alliberament. Aquest fou el cas, i de fet, la gent de Berga no oblida, perquè els resultats de les eleccions municipals del passat 26 M, varen suposar un càstig evident a la candidatura d’ERC, encapçalada per aquest candidat.
Aclarit el tema, i a falta de coneixement dels problemes de la ciutat, s’ha de buscar algun tema que pugui donar titulars a la premsa més propera. I bé, creuen haver-lo trobat, presentant aquesta Moció, que varen voler plasmar en una foto, on es veuen dues persones, davant la caserna de la Guàrdia Civil, on van entregar un paper al guàrdia de torn. I ja està.
Pobre ERC, si ha d’anar aguantant estirabots com aquest. O si creuen que un dels grans problemes de Berga, és tenir una Caserna de la Guàrdia Civil, sense saber quin servei dona ni quins maldecaps produiria ,a moltíssims berguedans, si realment la caserna tanqués. Es un dels problemes de la ignorància. L’altra, el de la estupidesa, ve a compte, d’anar contra uns simples servidors de la ciutadania, i la seva seguretat.
Recordo, com si fos avui, la inauguració de la Caserna, feta per l’Alcalde, Agustí Ferrer, i el Governador Civil de Barcelona, Ferran Cardenal. Una inauguració desitjada i esperada per a la immensa majoria de berguedans, i que des d’aleshores, ha donat amplis i professionals serveis a Berga i a tota la comarca.
Anar contra un cos que simplement compleix amb els seus deures, composat per famílies ben integrades a la ciutat, servicial i professional, en els àmbits de les seves competències, suposa un total desconeixement del treball que duen a terme, i el plus de seguretat que tenim tots els berguedans, gràcies a la dotació disponible.

Es decebedor el mal ús del càrrec de regidor, en determinats moments, però amb propostes com aquesta, els berguedans es donaran compte de quins son els regidors/es que realment pensen en la ciutat i quins fan servir el càrrec per agitar problemes inexistents. Lamentable, però el representant del partit socialista, ja posarà les coses en el seu lloc. N’estic segur. 





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?