Wednesday, October 30, 2019

 

INCREÍBLE: PUIGDEMONT DONA SUPORT A L'ANEXIÓ DE CRIMEA, PER RÚSSIA. art. Endavant Digital


INCREIBLE : PUIGDEMONT, DONA SUPORT A L’ANNEXIÓ DE CRIMEA , PER RÚSSIA.
Aquest matí de dimecres dia 30 d’octubre, m’acabo d’assabentar d’un article de Carles Puigdemont, publicat en el diari rus PRAVDA ( Veritat ), en el qual compaginava una molt dura crítica a la política interna i externa de la UE, i elogiava la de Rússia, fins el punt de recolzar la guerra de la Federació Russa a l’est d’ Ucraïna , i l’annexió de Crimea.
De fet, no és la primera vegada que Puigdemont col·labora amb mitjans de comunicació russos, que veuen de molt bon grat, com un europeu critica les institucions de la UE, i dona suport a les polítiques russes.
Es més, tot sovint la televisió russa passa imatges dels aldarulls de Barcelona, comparant-los amb els que Rússia va tenir i ha tingut, per part d’opositors que exigeixen un règim de llibertats, inexistent a la Federació Russa.
Només cal veure la situació d’Espanya , i comparar-la amb Rússia, en el Índex de Qualitat Democràtica a nivell mundial. Dels 167 països estudiats, supervisats i controlats anualment, per la secció exterior de The Economist, i altres agències mundials, Espanya està situada en el lloc 19, amb una nota de 8,08 punts, dintre dels 20 primers països, considerats DEMOCRÀCIA PLENA. Doncs, bé, en aquest Índex, Rússia ocupa el lloc 144, amb 2,94 punts i considerat com RÈGIM AUTORITARI.

Pel que sembla, la profunda crítica a la UE, prové del fet que Puigdemont, no hagi pogut assolir el càrrec d’eurodiputat, en plena contradicció amb el que ell havia manifestat, de que ho seria, i amb aquest fet, obtindria la immunitat . Una vegada més, podem veure, l’enorme inconsciència d’un personatge, que mai hauria d’haver arribar a president. De fet, ni tant sols a diputat. Ens haguéssim estalviat un bon nombre de problemes i conflictes. 





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?