Monday, October 14, 2019

 

ACABA DE DONAR-SE A CONÈIXER LA SENTÈNCIA - NOTA BLOG PERSONAL.


ACABA DE DONAR-SE A CONÈIXER LA SENTÈNCIA.

Avui, dilluns, dia 14, a les 10 del matí acabo de rebre còpia de la sentència, així com diversos escrits més de valoració i detalls, del contingut.
Penso continuar amb la mateixa agenda de tots els dilluns, amb el treball de voluntari de Creu Roja, i posteriorment, amb un parell de reunions de treball, agendades fa uns dies. Acabada aquesta feina, penso dedicar el temps que calgui per llegir-me la sentència, així com tots els escrits rebuts, per fer-me una idea clara i concisa del contingut.
Tinc intenció de parlar en un parell o tres d’escrits, de la meva opinió sobre la situació actual de Catalunya i Espanya, i no tant sobre el contingut, que deixo pels experts. No vull fer com molts altres, que sense tenir els coneixements i preparació necessàries, s’atreveixen a valorar aspectes jurídics, que només estan a l’abast dels experts en el tema. A cadascú, la seva funció.
Com opinador, simplement, el primer que s’escau a dir, és que la Justícia ha parlat, i s’ha d’acatar la seva resolució. Sinó agrada, els ara, sentenciats tenen oportunitat de presentar recurs, a les instàncies espanyoles, i si així ho decideixen podran anar a les instàncies europees.
Estem en un moment delicat, i s’han de respectar totes les idees i opinions, evitant entrar en accions i actuacions que no respectin l’estat de dret. Prou dany, s’ha causat a la convivència i a l’estat de dret, com perquè ningú més, actuï fora de la legalitat vigent.
I com sempre, primer llegir, després valorar, i per últim, opinar.
Salutacions cordials.
Joan Roma

14 d’octubre de 2019 – 10.15 hores





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?