Wednesday, February 14, 2018

 

BORREDÀ PORTA AL CONSELL D'ALCALDES, LA PROBLEMÀTICA DEL MAL SERVEI DE MOVISTAR.


BORREDÀ, PORTA AL CONSELL D’ALCALDES, LA PROBLEMÀTICA DEL MAL SERVEI DE TELEFÒNICA.
En el dia d’ahir, dimarts dia 13 de febrer, és va celebrar una nova sessió del Consell d’Alcaldes del Berguedà, en el qual vaig intervenir, per a parlar del mal servei de Telefònica, per culpa del deficient funcionament del repetidor de Puigdon ( Alpens).
Vaig explicar els prop de 12 anys de constants deficiències, i la multitud de queixes, denúncies, peticions, entrevistes, exigències...a nivell de particulars, i per descomptat a nivell municipal. En algunes ocasions, tot sols, en altres ,acompanyats de l’Alcalde de Les Llosses i l’Alcaldessa d’Alpens, municipis igualment afectats, a més a més del de Sant Jaume de Frontanyà.
Les gestions han anat des de peticions directes a la Direcció de Telefònica – Catalunya, com a  nivell d’Espanya. Igualment s’han fet arribar a les més altes instàncies de la Generalitat, amb visites incloses a Barcelona, o vingudes d’alts càrrecs de la Conselleria que tenia assumides les competències en Telecomunicacions, demanant fer d’intermediaris, primer, i cas de no ser escoltats, exigint la imposició de sancions contundents.
Altres gestions i tràmits institucionals, han anat encaminats a la intervenció de la Sindicatura de Greuges, o de l’oficina de defensa del consumidor de la Diputació de Barcelona, així com a la Direcció General de Consum , de la Generalitat.
I per descomptat, periòdicament s’han enviat notes de premsa als mitjans de comunicació perquè es fessin ressò del greu problema que suposa no tenir cobertura de mòbil ( Movistar) ni d’Internet, en bona part del nucli urbà i del terme municipal.
La intervenció i la petició d’ahir, davant el Consell d’Alcaldes, pretenia fer partícips a tots els Alcaldes d’aquesta problemàtica, i demanar empara al Consell Comarcal , per tal que assumeixi l’exigència de resolució dels problemes a Telefònica, i si cal, ajuntar aquesta reivindicació a les dels Consells Comarcals del Ripollès ( Les Llosses ) i del d’Osona ( Alpens), puix que son 4 els municipis afectats.
En la seva resposta el president, David Font, es va comprometre a assumir aquesta exigència, sumada a la d’alguns altres termes municipals, on també hi ha problemes de cobertura.
Confiem en veure resolta una problemàtica que fa massa anys que dura, a la qual no se li veu una solució definitiva, malgrat les promeses i alguns actuacions fetes, sobre el terreny. En el que portem d’any, ja han estat 3 les incidències greus, amb uns quants dies seguits de falta total de servei. No es pot pagar per un servei que no es dona, o es dona precàriament.
Borredà, 14 de febrer de 2018
L’Alcalde – President, Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?