Wednesday, February 14, 2018

 

AMICS DE BOULIMBOU - SENEGAL - L'AJUNTAMENT CONTINUA COL.LABORANT.


AMICS DE BOULIMBOU, CONTINUA MILLORANT SERVEIS , AL  SENEGAL.
Des de fa una desena d’anys, l’Ajuntament de Borredà, col·labora amb la ONG – AMICS DE BOULIMBOU, per tal de millorar les condicions de vida d’aquesta regió del Senegal.  Una regió de la qual marxaven la majoria de joves, per falta d’oportunitats, i on ara hi poden trobar escola, assistència mèdica, activitats diverses, i sobretot, feina, gràcies al desenvolupament agrícola i ramader, aconseguit amb la recerca i abastiment d’aigua potable.
Adjuntem foto de la placa commemorativa de la darrera actuació duta a terme, en la qual l’Ajuntament hi ha fet una aportació de 1.000 euros. Fa just una setmana es va inaugurar, i hi fou present Antoni Camprubí, fill de Borredà, membre impulsor de la ONG.
Amb accions com aquesta, Borredà participa en el Fons Català de Cooperació, per ajudar al desenvolupament de diferents països, arreu del món. Es la millor manera d’evitar els drames constants que veiem dia rere dia, per culpa de migracions , motivats per guerres, sí, però també per la falta d’oportunitats en multitud de països, especialment d’Àfrica.
Es voluntat d’aquest Ajuntament, continuar participant en projectes solidaris, en els quals es pot veure com en poc de temps, s’aconsegueixen resultats ben palpables i reals, com els que mostren les fotos adjuntes.
Si es vol obtenir més informació d’aquesta ONG, es pot consultar al seu web, i fer-se’n soci. Tota ajuda és benvinguda i té un bon destí garantit.
Borredà, 14 de febrer de 2018.
L’Alcalde – President, Joan Roma i Cunill







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?