Friday, June 30, 2017

 

NOTES INFORMATIVES - BORREDÀ - 30 DE JUNY 2017

NOTES INFORMATIVES- BORREDÀ – 30 DE JUNY 2017.
DILLUNS DIA 3 DE JULIOL- TRASLLAT ANTENES TV CABLE – INTERRUPCIÓ DEL SERVEI.
El dilluns que ve dia 3 de juliol, al matí , no hi haurà servei de TV x cable, degut al trasllat de les antenes , situades a la finca de La Serra del Toniet, cap al terreny , propietat de l’Ajuntament, on hi ha el dipòsit general de Cal Gall. Està previst restablir el servei de televisió, a primera hora de la tarda, pel que fa els canals nacionals i estatals. Els canals de les parabòliques no es podran connectar fins el dimarts, a la tarda – vespre.
Preguem disculpeu les molèsties, però aquest trasllat suposa desmantellar les antenes, situades al capdamunt de la finca de La Serra, i tenir-les totes concentrades en un sol lloc. En el terreny on s’ubicaran, ja hi ha les instal·lacions de Vodafone, i en un proper futur, esperem poder-hi ubicar també les d’altres operadores d’Internet i telefonia mòbil. L’import del trasllat se situa prop dels 7.000 euros, a més de diferents treballs, realitzats per la brigada municipal d’obres. Aquest import no es repercutirà en les quotes de manteniment del servei.
TANCAMENT PERIMETRAL DIPÒSITS D’AIGUA.
La setmana vinent, l’empresa Bovil, S.L, iniciarà els treballs de tancament perimetral dels 3 dipòsits d’aigua que encara no estan protegits. Els treballs començaran pel dipòsit de Cal Gall de 500 m3, i comprendrà una base de formigó per encaixar-hi els pals metàl·lics que han de subjectar una xarxa de 2 m, d’alçada. En aquest cas, es tancarà tot el perímetre del terreny municipal, de manera que en el seu interior quedin protegides les instal·lacions de TVx cable, el dipòsit d’aigua, i les antenes dels operadors de telefonia mòbil.
A continuació, els treballs seguiran amb el tancament perimetral del dipòsit de Campalans de 500 m3, i finalment amb el de Capdevila de 120 m3. Amb aquestes obres i les realitzades anteriorment, en el sistema de dipòsits generals de Subirà, totes les instal·lacions d’aigua, quedaran tancades. El pressupost total és de 34.000 euros, procedents d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. Aquest pressupost comprèn també la instal·lació d’un sistema de videovigilància , en la zona dels dipòsits generals de Subirà. La previsió és tenir els treballs acabats a meitats del mes d’agost.
DILLUNS DIA 3 – VISITARÀ BORREDÀ, EL JURAT DE L’ASSOCIACIÓ VILES FLORIDES.
El dilluns vinent, vindrà a Borredà, el jurat de l’Associació Viles Florides de Catalunya, per comprovar sobre el terreny el grau d’embelliment del poble, en matèria de zones verdes, jardins , i espais públics i privats.
Fa un any que l’Ajuntament va demanar formar part d’aquesta Associació, molt estesa en alguns països europeus com França, Suïssa, Àustria...sinònim de pobles nets, polits i especialment protectors dels espais públics, mitjançant l’ús de plantes, flors, zones enjardinades, etc.
A l’entrada del poble, hi tenim el cartell indicador de la nostra pertinença a l’Associació, i en funció del grau de qualitat, diversitat i encaix, el jurat concedeix més o menys flors, al municipi integrat. Estem segurs d’aconseguir una bona qualificació, a la vista del bon aspecte que ofereix el poble, a propis i visitants, no en va al darrere hi ha un gran treball de la brigada municipal, pel que fa manteniment, i a l’afany de molta gent del poble per tenir també casa seva molt ben guarnida. Els pobles amb cartell de Vila Florida, son objecte de visita per a moltes persones, amants de la natura, que busquen pobles autèntics, ben cuidats i acollidors. Es una de les mesures més rellevants de cara a la promoció del turisme i segona residència. Oportunament, donarem compte del resultat del jurat.
EL RESTAURANT DEL CÀMPING RIERA DE MERLÈS BUSCA CAMBRER,A, PER JULIOL I AGOST.
Fa uns dies vàrem posar l’avís de que el Restaurant del Càmping Riera de Merlès, buscava un cambrer/a, pels mesos de juliol i agost. A dia d’avui, 30 de juny, no hi ha cap persona que s’hagi interessat pel lloc de treball, per la qual cosa, reiterem aquest anunci, que també hem tramès al municipi de Vilada.
Qui hi estigui interessat pot telefonar al : 637 583. 009.
RECORDATORI DATES FESTA MAJOR 2017, I ALTRES ACTIVITATS DEL POBLE.
Recordem que la Festa Major 2017, tindrà lloc entre els dies 18 i 22 d’agost ( inclusius), però hi ha d’altres activitats en els propers dies, i al llarg dels mesos d’estiu.
Recomanem a tothom visiti el web municipal : borreda.net, on hi trobarà els cartells i detalls de les activitats i festes del poble, durant aquests mesos d’estiu, però també els de tot l’any. Cada entitat organitzadora, ens porta el cartell i programa d’activitat, i el pengem en el web, de manera que tothom se’n pugui informar puntualment.
Borredà, 30 de juny de 2017.
En nom propi i del Consistori que presideixo, desitgem a tothom un BON ESTIU 2017.








<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?