Tuesday, June 13, 2017

 

BON RESULTAT PROGRAMACIÓ DEDICADA A LES DONES - CUP - BORREDÀ


ESPLÈNDIDA PROGRAMACIÓ DEDICADA A LES DONES.
Avui, l’Alcalde de Borredà, ha felicitat al Grup Municipal CUP , per la organització d’un programa d’activitats que ha tingut com eix central, les dones. La programació ha tingut una exposició, procedent de l’ICD ( institut català de les dones), un recital de poemes i música, a l’església parroquial i finalment un debat amb dues alcaldesses ( Berga i Alpens) i una ex alcaldessa ( Olvan), en el Centre Cívic.
Un petit poble com el nostre, no sempre té ocasió de concentrar en tants pocs dies, tot aquest conjunt d’activitats. Es lògic, doncs, felicitar els impulsors d’aquesta programació i animar-los a buscar nous projectes de cara el futur. I fer-ho en moments en que el poble no té tanta activitat, com a l’estiu.
Un poble es diferencia d’un altre, no solament per la arquitectura i el paisatge, o la seva gent, sinó molt especialment per fer-lo viu i actiu. I entre tots, ens pertoca fer-ho possible. D’aquí la importància d’organitzar activitats, com les que ara tractem. Felicitats per la iniciativa , la bona feina i la resposta aconseguida.
Borredà, 13 de juny de 2017.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?