Thursday, April 20, 2017

 

BORREDÀ - PROPERES ACTUACIONS MUNICIPALS.



PROPERES ACTUACIONS – AJUNTAMENT DE BORREDÀ.

MILLORA SENYALITZACIÓ TURÍSTICA.
Dos dels atractius turístics més propers al nucli urbà, son el Gorg del Salt, i el Pont de Sant Joan i Camí dels Graus, doncs bé, dintre de pocs dies es procedirà a canviar els rètols indicadors, molt envellits pel pas del temps, i se n’hi posaran uns de nous, amb els colors propis de llocs d’interès, i amb pintura reflectant.
En el cas del Gorg del Salt, també es posaran 3 nous indicadors. Un a la sortida del poble pel Camí de la Roca, un altre a la zona d’aparcament de davant Cal Tisoi perquè el puguin veure els que van direcció a Ripoll, i finalment, un tercer es posarà en el camí de baixada cap al Gorg, per evitar els dubtes entre el Molí del Xic, i el Gorg del Salt.

ENLLUMENAT DEFINITIU APARCAMENT CEMENTIRI.
Durant les obres de reforma de l’entrada del poble, primer tram del carrer Manresa i carrer Queralt, es varen instal·lar un parell de focus, per il·luminar l’espai dels contenidors i zona aparcament cementiri.
Ara s’ha fet l’encàrrec d’una farola de 8 metres d’alçada, amb tres braços, i llums Led, per posar en aquest indret i tenir-lo degudament il·luminat. La farola permetrà tenir ben il·luminats els contenidors, el camí i l’aparcament, de manera que pugui fer servei tant al Restaurant Baix Pirineu, com els usuaris de la casa de turisme rural, El Querol Vell, i els qui vulguin fer servir el jardí de l’entrada, les nits d’estiu.

PREVISIÓ D’EXPOSICIÓ PÚBLICA- PROJECTE MODIFICAT EDAR.
Segons ens informa l’ACA, tot està preparat perquè el DOGC publiqui l’anunci d’exposició pública del projecte modificat de l’EDAR, el dia 21 d’aquest mes d’abril. A partir d’aquí, s’inicia el termini de presentació d’esmenes i al·legacions. Tancat el període es veurà qui n’ha presentat , per resoldre-les, i continuar la tramitació.
Hi ha una previsió inicial de començar les obres el 22 de maig, en els apartats que no son objecte d’aquesta tramitació com son els col·lectors. Oportunament informarem de les novetats en l’execució d’aquest projecte.

TERCERA FASE CANVI LLUMS TRADICIONALS PER LEDS.
S’ha acordat ja la compra de noves bombetes Led, per substituir totes les que ara porten les faroles amb braç. Concretem aquest canvi afecta a 26 punts de llums, situats bàsicament a la zona de sota La Parada i el Camí de la Roca.
En els propers dies es procedirà a fer el canvi, de manera que s’hi guanyaré en potència de llum, i en estalvi de diner, perquè el nou sistema en Led, suposa un important estalvi tant en energia com a nivell econòmic.

ACTUACIÓ CONTRA LA PLAGA DE FORMIGUES A LA ZONA NORD.
Fa dues setmanes, va tenir lloc a l’ajuntament, una reunió de propietaris afectats per una plaga de formigues, amb un tècnic de l’empresa NETAR, especialitzada en la lluita contra aquests insectes.
A resultes de la reunió es va acordar un conveni amb aquesta empresa perquè actuï en totes les cases afectades i en tot l’entorn, per evitar el creixement de nous nius. En el cas de l’ajuntament, també aprovarem un conveni per actuar en totes les zones enjardinades, així com a la zona esportiva, per garantir la no proliferació d’aquestes formigues.
Borredà, 17 d’abril de 2017.







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?