Wednesday, April 05, 2017

 

BORREDÀ - PETICIÓ A L'EMPRESA ALSINA GRAELLS.

ALSINA GRAELLS S. A
Passeig de la Pau, 2 – 4
08600 Berga.
                                                    Borredà, 5 d’abril de 2017.

Benvolguts senyors,
En Joan Roma i Cunill, Alcalde – President de l’Ajuntament de Borredà ( Berguedà) els
COMUNICA

La necessitat i urgència de modificar alguns costums, d’alguns dels conductors de Busos, que habitualment aparquen el vehicle, davant de la Parada oficial, a pocs metres de l’entrada principal al nucli urbà de Borredà, de manera que obstaculitzen el pas dels altres vehicles que entren o surten del poble.
No és igual, estacionar el Bus petit, davant la Parada, que els Busos de grans dimensions, els quals “tapen” una part de l’entrada i sortida del carrer principal, el carrer Manresa.
Son molts els conductors del poble que s’han queixat d’aquesta manera d’estacionar el Bus, per carregar o descarregar els passatgers. L’indret de la Parada és suficient ampli si el conductor posa una part del vehicle, en el Camí del Cementiri, i no tot just a La Parada. Podem resoldre el problema amb un parell de maniobres elementals, i tots hi guanyarem en comoditat i seguretat.
També, fem esment d’algun costum , d’algun dels conductors del Bus petit, d’estacionar-lo a la baixada del poble, a pocs metres de l’enllaç amb la C-26, direcció a Berga. Això obliga als conductors que surten del nucli urbà a entrar una mica en l’asfalt de la carretera, amb el conseqüent perill de xoc.
En resum, preguem indiquin als conductors que fan el servei Berga – Borredà – Berga, facin atenció a estacionar el Bus , de manera que deixi pas, als vehicles que entren i surten del nucli urbà.
A l’espera de que aquesta petició sigui atesa, de forma immediata, aprofito per a saludar-los molt cordialment.
L’Alcalde – President.
Joan Roma i Cunill

A LA DIRECCIÓ DE L’EMPRESA ALSA – A LA PROVINCIA DE BARCELONA.







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?