Friday, March 10, 2017

 

INSTAL.LADA CUINA EN EL CENTRE CÍVIC - BORREDÀ



INSTAL·LADA UNA CUINA EN EL CENTRE CÍVIC DE LA GENT GRAN – BORREDÀ.
La petició feta l’any passat, per part de l’Associació de la Gent Gran de Borredà de poder disposar d’una petita cuina en un espai del Centre Cívic, s’ha fet realitat, i a partir de la setmana vinent estarà ja operativa.
Rebuda la petició es va estudiar el millor lloc per ubicar-la i al final es va decidir posar-la en el magatzem de material, situat al costat de l’aula número 2, la que sempre està lliure de mobiliari per poder-hi fer diferents activitats.
En aquesta aula s’hi fan exposicions, xerrades, tallers de ioga, gimnàstica, tallers de teatre i de dansa, entre altres.
La necessitat d’una petita cuina es deu a poder-hi fer tallers de cuina, o per poder-la fer servir quan la Gent Gran, organitza algun esdeveniment, acompanyat d’un berenar o piscolabis. De fet, serà pràctic disposar d’aquest servei per a totes les activitats que requereixen manipulació d’aliments, i per això hi haurà una nevera, i lògicament una cuina amb forn, a més de les indispensables piques per rentar vaixella, i un escalfador d’aigua, a més d’uns quants armaris.
El cost ha estat de prop de 4.300 euros, i ha anat a càrrec del pressupost municipal. Aquesta era una vella reivindicació de l’Associació de la Gent Gran que finalment s’ha pogut fer realitat. A partir de la setmana vinent, estarà totalment operativa.
En quan al material que hi havia en aquest magatzem, s’ha traslladat a l’altre magatzem de la aula número 1.
Aquest nou servei, completa els que hem anat instal·lant ( el darrer havia estat la pantalla i projector), de manera que ara el Centre Cívic disposa de tots els elements per poder-hi fer múltiples activitats, sense necessitat d’haver de demanar material o equips exteriors.
Borredà, 10 de març de 2017.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?