Wednesday, March 29, 2017

 

BORREDÀ - PRESENTACIÓ COOPERATIVA BORREDART

PRESENTACIÓ COOPERATIVA – BORREDART .
Avui, dimecres dia 29 de març de 2017, la Cooperativa Borredart, ha vingut a la Casa Consistorial a presentar-se, i a presentar activitat i productes, per a coneixement del Consistori.
Els 20 socis que conformen la Cooperativa, han estat rebuts per l’Alcalde, Joan Roma, i la Tinent d’alcalde, i responsable d’Ensenyament, Concepció Barniol. I com ja és costum la reunió s’ha fet a la Sala de Plens.
En el transcurs de la reunió tots els membres han donat compte de les gestions fetes per constituir-se com Cooperativa, i a presentar els productes d’aquest any.
Els productes que varen acordar en assemblea i mitjançant una enquesta als familiars, i gent del poble, son els següents:
Petúnies , per poder guarnir balcons i finestres del poble.
Llums de sal.
Aguanta- mòbils de gomaeva
Penja – claus de Lego
Ambientadors d’armaris i calaixos.
Feta la presentació dels productes, l’alcalde i tinent d’alcalde, han demanat concrecions i aclariments sobre alguns dels productes i les han felicitat per la bona tria dels materials acordats, al mateix temps que han fet ja un primer encàrrec, a nivell d’ajuntament i a nivell particular, de manera que ja hi ha hagut un primer intercanvi comercial, d’una certa rellevància.
Finalment, l’alcalde els ha encoratjat a tirar endavant aquesta Cooperativa, però també a pensar en un futur, amb els estudis ja acabats, com per poder crear alguna iniciativa empresarial que els permeti treballar, guanyar-se la vida, i continuar vivint en el poble.
Borredà, 29 de març de 2017.

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?